JUOKSU-VALMENNUS

Syksyn juoksuvalmennus starttaa maanantaina 19.8. klo 18.30.

Tarjoamme innostavan ja kokonaisvaltaisen juoksuvalmennuskurssin, jonka aikana autamme osallistujia pääsemään tavoitteiden mukaiseen juoksukuntoon ja löytämään lajista innostavan, kuntoa kehittävän ja ylläpitävän harrastuksen.

Valmennus sopii kaikille, joilla tavoitteena on parantaa omaa kilometriaikaa tai ylipäänsä oppia juoksemaan 10 kilometrin lenkki ongelmitta.

Juoksuvalmennuksen kesto on 12 viikkoa. Tässä ajassa, oikealla progressiivisella valmennuksella ja monipuolisella harjoittelulla pidämme yllä osallistujien motivaation ja samalla myös ehdimme saada aikaan selkeitä tuloksia kunnon kohenemisesta vireystasoon ja painon hallinnasta oikeaoppiseen juoksutekniikkaan.

12 viikon valmennusjakso pitää sisällään

·     Kick off -tilaisuuden 2h, jossa lyhyt luento ja keskustelua juoksuharrastuksen aloittamisesta, oikeasta ravinnosta ja terveellisestä harjoittelusta. Lisäksi teemme halukkaille kehonkoostumusmittaukset sekä menemme ulos oppimaan oikenlaista juoksutekniikkaa. Tilaisuuden lopuksi rauhoitumme vielä valmentajan ohjaamalla venyttelytunnilla.

·    18 juoksuvalmennustuntia Matinkylän ulkoradalla

·    5 juoksua tukevaa lihaskuntotuntia Matinkylän urheilukentällä

Valmennusjakso pitää sisällään jokaiselle osallistujalle räätälöidyn juoksuohjelman, joka kannustaa treenaamaan myös omatoimisesti treenien ulkopuolella. Juoksuvalmennuksen päävalmentajana toimii kokenut personal trainer ja juoksuvalmentaja Eeva Kantomäki.

12 viikon juoksuvalmennuksen kustannus per hlö on 495 eur sis alv.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18.30-19.30 ja torstaisin klo 18.00-19.00. ( ma 19.8. - to 7.11.)

Otamme ryhmään max 10 osallistujaa. Emme edellytä asiakkailtamme tiettyä kuntotasoa, mutta onhan terveystasosi sellainen ettei aktiivisen liikunnan aloittamiselle ole estettä. 

Jätä hakemuksesi täällä

Nimi *
Nimi
juoksutavoitteeni *