My Bnb TREENIloma

Maggiore -järvellÄ

lokakuussa 2018

My Body&Balancen valmentajat viettävät lokakuussa 2 viikkoa upeissa maisemissa Maggiore -järven rannalla. Voit valita itsellesi sopivan pituisen treeniloman kanssamme. Kahden viikon aikana treenaamme kovaa Anna Saivosalmen (blogi Kauneus ja Terveys, www.keventäjät.fi) ja Heli Kärjän Bootcampeissa, joogaamme ja huollamme kehoamme syvävenytyksissä Helin seurassa sekä nautimme upeista Pohjois-Italian maisemissa huikealla porukalla. Ensimmäiset 4 lomapäivää on rauhoitettu naisten treenilomalle, mutta sen jälkeen kaikki ohjatut tunnit on suunnattu niin miehille kuin naisillekin. Majoituskohteeksi olemme valinneet upean Villa San Remigion san-remigio. Villa san Remigio tarjoaa korkealuokkaiset puitteet 16 vieraalle. Villassa on tarjolla pääosin kahden hengen huoneita parisängyillä. Myös muutamia yhden hengen huoneita ja sänkyjä löytyy. ( Huom! Ennakkotiedoista poiketen joogaohjaajamme Sanna Luther on estynyt lähtemään mukaan matkallemme. Kaikista matkamme jooga- ja kehonhuoltunneista vastaa Heli Kärjä )

Treeniloman maittavat ateriat suunnitellaan ja valmistetaan villan keittiössä yhteistyössä turkulaisten Smallstore -yrittäjänaisten sekä My Body&Balancen ravintovalmentajan toimesta. Lisäksi illallisia järjestetään kävelymatkan päässä sijaitsevassa, pienessä, viehättävässä Pallanza-Verbanian kylässä (Pallanza).

Kaikki ohjatut ryhmätunnit järjestetään villa San Remigion upeassa puutarhassa aivan kristallinkirkkaan Maggiore -järven tuntumassa. Lomapäivät sisältävät pitkiä aamiaisbrunsseja villan puutarhassa, leppoisaa ja saman henkistä lomaseuraa,  kehonhuoltotunteja, tiukkaa kehonpainotreeniä, sykeharjoituksia, varjojuoksua ja tietenkin pitkiä illallisia, paikallisia viinejä unohtamatta.

Tarjoamme joka päivä 3 tuntia ohjattuja ryhmätunteja sekä eri tasoisia aamulenkkejä. Voit valita joka päivä omaan fiilikseesi sopivat pienryhmätunnit tai liikkua toki myös omatoimisesti Maggiore -järven huikeissa maisemissa. Matkakohteessa paikan päällä sinulla on lisämaksusta mahdollisuus varata kahdenkeskistä aikaa personal trainerin ja ravintovalmentajan kanssa.

My BnB Bootcamp naisille 4 vrk, Su 30.9. - To 4.10, Hinta 1 300 euroa - 2 paikkaa jäljellä

My BnB Bootcamp naisille ja miehille 4 vrk, Pe 5.10. - Ti 9.10, Hinta 1 300 euroa - 1 paikka jäljellä

Pidemmissä lomissa päiväkohtainen hinta laskee. Kerro toiveesi niin teemme sinulle tarjouksen.

Matkan hinnat sisältävät majoitukset kahden hengen huoneissa, kaikki ohjatut treenit vähintään 3 tuntia päivässä, laadukkaat ja runsaat aamiaiset, välipalat, lounaan sekä monipuoliset illalliset. Ylläoleviin päiviin sisältyy myös lentokenttäkuljetukset molempiin suuntiin. 

Hinta ei sisällä lentoja vaan ne ovat asiakkaan omalla vastuulla. Myös matkavakuutus on asiakkaan omalla vastuulla.

Paikkasi matkalle voit vahvistaa seuraavasti: Täytä alla olevan yhteydenottolomake ja kerro meille mille matkalle kolmesta vaihtoehdosta haluat lähteä. Lähetämme sinulle viiden (5) arkipäivän kuluessa vastausviestin sekä laskun varausmaksusta. Vasta varausmaksun suoritettuasi, olet vahvistanut paikkasi syksyn matkalle. Jokaiselle matkalle mahtuu enintään 14 asiakasta + valmentajat. Varausmaksu on 30% matkan kokonaishinnasta. Varausmaksua ei palauteta. 

Varaa paikkasi tai jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake.

Tutustuthan vielä matkaehtoihimme ennen varaamista 

Varausehdot

Nimi *
Nimi
Valitse alta kolme sinulle mieleisintä treenimuotoa
Toivon että minuun otetaan yhteyttä
 

 

Treeniloma Toscanaan

Toukokuussa 2018 - MATKA ON TÄYNNÄ

Toteutamme toukokuussa 2018 ensimmäisen kuuden päivän mittaisen sporttiloman Italian Toscananan huikeissa maisemissa. Kohteeksi on valikoitunut 1800- luvun Villa Cascine, joka on sittemmin restauroitu moderniksi 30 hengen majoitustilaksi. Villassa on tarjolla yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita.

Matkalla treenaamme joka päivä kokeneiden kuntovalmentajien opastamana. Päävalmentajanamme toimii Anna Saivosalmi (blogi Kauneus ja Terveyswww.keventäjät.fi) ja matkan maittavista ja treeniä tukevista aterioista vastaa kotitalousopettaja, ruokakirjailija ja ravintovalmentaja Linda Kovanen. Linda toimii yrittäjänä ruoan ja ravitsemuksen parissa ja kirjoittaa sporttisille ihmisille suunnattua kasvisruokablogia

. Lisäksi matkan sisällöistä vastaavat ja matkalla mukana ovat My Body & Balancen perustaja Tiina Veijonen sekä Personal Trainer ja hyvinvointikouluttaja Kirsi Vaulamo.  

Kaikki ohjatut ryhmätunnit järjestetään Toscanan auringon alla, linnan upeassa vehreässä puutarhassa. Tämä matka on loppuunmyyty. Kevään 2019 matkat tulevat myyntiin syyskuussa 2018.

 

My BnB hyvinvointi-

viikonloppu Houtskarissa

Järjestämme ihanan sporttisen hyvinvointiviikonlopun Turunmaan upeassa saaristossa.

Matka järjestetään 31. elokuuta klo 13:00  – 2. syyskuuta klo 15:00. Majoituskohteenamme toimii Hotelli Hyppeis, joka on vanhasta kyläkoulusta restauroitu idyllinen ravintola ja tunnelmallinen saaristolaishotelli keskellä Suomen kauneinta saaristoa.

Viikonlopun aikana treenaamme My BnB valmentajien ohjaamana keuhkot täynnä raitista meri-ilmaa. Illat rauhoitumme kehonhuollon vietäväksi sekä nautimme ihanista paikallisista herkuista, jotka meille loihtii hotellin keittiömestari.  Viikonlopun valmentajina toimivat Anna Saivosalmi (blogi Kauneus ja Terveyswww.keventäjät.fi) ja My Body&Balancen perustaja ja Personal trainer Tiina Veijonen.

Matkalle mahtuu 14 nopeinta varaajaa. Matkapakettimme sisältää menopaluukuljetuksen Turusta Houtskariin, majoituksen kahden hengen huoneessa, laadukkaat ja terveelliset aamiaiset la ja su, iltapäiväsmoothiet pe ja la, lounaan lauantaina sekä kolmen ruokalajin illalliset pe ja la, valmentajien ohjaamia treenejä 3 tuntia päivässä sekä kehonhuoltoa ja käytännön läheistä ravintovalmennusta.

Käytössämme on upean puutarhan ja rannan lisäksi 4 sup-lautaa, kanootteja, juuri remontoitu rantasauna uintimahdollisuudella, soutuvene sekä huikeat polkujuoksumahdollisuudet aivan nurkan takana.

Matkan hinta on 395 euroa per hlö. My BnB:n jäsenille matkan hinta on 355 eur.

Tämä Matka on täynnä