My Bnb TREENIloma

Maggiore -järvellÄ

lokakuussa 2018

Toteutamme lokakuussa 3 neljän päivän mittaista treenilomaa Italian Maggiore -järven henkeäsalpaavissa maisemissa. Kohteeksi on valikoitunut upea Villa San Remigio san-remigio. Villa san Remigio tarjoaa korkealuokkaiset puitteet 16 vieraalle. Villassa on tarjolla pääosin kahden hengen huoneita parisängyillä. 

Matkoilla treenaamme joka päivä My Body&Balance -valmentajiemme opastamana. Päävalmentajanamme toimii Anna Saivosalmi (blogi Kauneus ja Terveys, www.keventäjät.fi). Lisäksi matkalla on mukana ihastuttava Jooga - ja meditaatio-ohjaaja Sanna Luther sekä My Body&Balance -studion perustaja ja Personal Trainer Tiina Veijonen.  Jokaisen matkamme maittavista ja treeniä tukevista aterioista vastaavat tarkoin valittu kokki ja ravintovalmentaja. Lisäksi illallisia järjestetään kävelymatkan päässä sijaitsevassa, pienessä, viehättävässä Pallanza-Verbanian kylässä (Pallanza).

Kaikki ohjatut ryhmätunnit järjestetään villa San Remigion upeassa puutarhassa aivan kristallinkirkkaan Maggiore järven tuntumassa. Lomapäivät sisältävät pitkiä aamiaisbrunsseja villan puutarhassa, leppoisaa ja saman henkistä lomaseuraa, meditaatiota, kehonhuoltotunteja, tiukkaa kehonpainotreeniä, sykeharjoituksia, varjojuoksua ja tietenkin pitkiä illallisia paikallisia viinejä unohtamatta.

Matkoilla on joka päivä tarjolla 3 tuntia ohjattuja ryhmätunteja sekä eri tasoisia aamulenkkejä. Voit valita joka päivä omaan fiilikseesi sopivat pienryhmätunnit tai liikkua toki myös omatoimisesti Maggiore -järven huikeissa maisemissa. Matkakohteessa paikan päällä sinulla on lisämaksusta mahdollisuus varata myös kahdenkeskistä aikaa personal trainerin tai meditaatio-ohjaajajn kanssa.

My BnB Bootcamp naisille 4 vrk, Su 30.9. - To 4.10, Hinta 1 300 euroa

My BnB Bootcamp naisille ja miehille 4 vrk, Pe 5.10. - Ti 9.10, Hinta 1 300 euroa

My BnB Bootcamp naisille ja miehille, Ti 9.10. - La 13.10, Hinta 1 300 euroa

Matkan hinnat sisältävät majoitukset kahden hengen huoneissa, kaikki ohjatut treenit vähintään 3 tuntia päivässä, laadukkaat ja runsaat aamiaiset, välipalat sekä tasokkaat ja monipuoliset illalliset sekä lentokenttäkuljetukset Malpensan kentältä. Hinta ei sisällä lentoja vaan ne on asiakkaan omalla vastuulla. Myös matkavakuutus on asiakkaan omalla vastuulla.

Huom! Majoitukset järjestetään kahden hengen huoneissa, joissa suurimmassa osassa villan henkeen kuuluvat parisängyt. Yhden hengen huone lisämaksusta hintaan 500 euroa per hlö.

Paikkasi matkalle voit vahvistaa seuraavasti: Täytä alla olevan yhteydenottolomake ja kerro meille mille matkalle kolmesta vaihtoehdosta haluat lähteä. Lähetämme sinulle viiden (5) arkipäivän kuluessa vastausviestin sekä laskun varausmaksusta. Varausmaksu on 400 euroa. Vasta varausmaksun suoritettuasi, olet vahvistanut paikkasi syksyn matkalle. Jokaiselle matkalle mahtuu enintään 15 asiakasta + valmentajat. Matkat myydään varausjärjestyksessä.

 

Treeniloma Toscanaan

Toukokuussa 2018 - MATKA ON TÄYNNÄ

Toteutamme toukokuussa 2018 ensimmäisen kuuden päivän mittaisen sporttiloman Italian Toscananan huikeissa maisemissa. Kohteeksi on valikoitunut 1800- luvun Villa Cascine, joka on sittemmin restauroitu moderniksi 30 hengen majoitustilaksi. Villassa on tarjolla yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita.

Matkalla treenaamme joka päivä kokeneiden kuntovalmentajien opastamana. Päävalmentajanamme toimii Anna Saivosalmi (blogi Kauneus ja Terveyswww.keventäjät.fi) ja matkan maittavista ja treeniä tukevista aterioista vastaa kotitalousopettaja, ruokakirjailija ja ravintovalmentaja Linda Kovanen. Linda toimii yrittäjänä ruoan ja ravitsemuksen parissa ja kirjoittaa sporttisille ihmisille suunnattua kasvisruokablogia

. Lisäksi matkan sisällöistä vastaavat ja matkalla mukana ovat My Body & Balancen perustaja Tiina Veijonen sekä Personal Trainer ja hyvinvointikouluttaja Kirsi Vaulamo.  

Kaikki ohjatut ryhmätunnit järjestetään Toscanan auringon alla, linnan upeassa vehreässä puutarhassa. Tämä matka on loppuunmyyty. Kevään 2019 matkat tulevat myyntiin syyskuussa 2018.

 

My BnB hyvinvointi-

viikonloppu Houtskarissa

Järjestämme ihanan sporttisen hyvinvointiviikonlopun Turunmaan upeassa saaristossa.

Matka järjestetään 31. elokuuta klo 13:00  – 2. syyskuuta klo 15:00. Majoituskohteenamme toimii Hotelli Hyppeis, joka on vanhasta kyläkoulusta restauroitu idyllinen ravintola ja tunnelmallinen saaristolaishotelli keskellä Suomen kauneinta saaristoa.

Viikonlopun aikana treenaamme My BnB valmentajien ohjaamana keuhkot täynnä raitista meri-ilmaa. Illat rauhoitumme kehonhuollon vietäväksi sekä nautimme ihanista paikallisista herkuista, jotka meille loihtii hotellin keittiömestari.  Viikonlopun valmentajina toimivat Anna Saivosalmi (blogi Kauneus ja Terveyswww.keventäjät.fi) ja My Body&Balancen perustaja ja Personal trainer Tiina Veijonen.

Matkalle mahtuu 14 nopeinta varaajaa. Matkapakettimme sisältää menopaluukuljetuksen Turusta Houtskariin, majoituksen kahden hengen huoneessa, laadukkaat ja terveelliset aamiaiset la ja su, iltapäiväsmoothiet pe ja la, lounaan lauantaina sekä kolmen ruokalajin illalliset pe ja la, valmentajien ohjaamia treenejä 3 tuntia päivässä sekä kehonhuoltoa ja käytännön läheistä ravintovalmennusta.

Käytössämme on upean puutarhan ja rannan lisäksi 4 sup-lautaa, kanootteja, juuri remontoitu rantasauna uintimahdollisuudella, soutuvene sekä huikeat polkujuoksumahdollisuudet aivan nurkan takana.

Matkan hinta on 395 euroa per hlö. My BnB:n jäsenille matkan hinta on 355 eur.

Tämä Matka on täynnä

 

Varaa paikkasi matkalta

Nimi *
Nimi
Valitse alta kolme sinulle mieleisintä treenimuotoa
Toivon että minuun otetaan yhteyttä