Voimanaisten iltatreenit

Tarjoamme 10 viikon valmennusjakson, jonka aikana vahvistat lihasvoimaasi, parannat hapenottokykyäsi, skarppaat ruokailutottumuksiasi ja kohotat vireystasoasi.

Keskitymme 10 aikuisen naisen ryhmissä lihaksistosi vahvistamiseen ja rasvan polttamiseen, mikä vääjäämättä antaa sinulle lisäreserviä jaksaa arjessasi paremmin. Ammattitaitoiset valmentajamme sekä kannustava ja säännöllisesti kokoontuva ryhmä auttavat sinua palauttamaan kipinän liikuntaan ja terveempään elämäntapaan. Ammattitaidolla suunnitellut treenimme sisältävät tiukkaa lihaskuntoharjoittelua, vapaapainoharjoittelua, HIIT -treenejä sekä rauhallisempaa kehonhuoltoa.

Testaamme ennen valmennusjakson aloittamista kuntosi sekä teemme säännöllisesti kehonkoostumusmittaukset.

Treenaamme tiiviillä porukalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.20 ja 18.30. (voit valita sinulle sopivamman ajan ) Lisäksi studiotilamme on käytössäsi omatoimiseen treenaamiseen aina torstai-iltaisin klo 17.15-19.45

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 10 VIIKKOA: 65 EUROA PER VIIKKO (SIS ALV 24%)

Mikäli jokin oman ryhmäsi kokoontumisista ei sovi sinulle, olet oikeutettu korvaamaan tunnin saman kuukauden aikana muilla ohjatuilla tunneillamme.

10 viikon valmennusjakso alkaa maanantaina 15.10. ja päättyy perjantaina 21.12.2018

Valmennuspaikat täytetään varausjärjestyksessä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Emme edellytä osallistujilta tiettyä kuntotasoa, mutta onhan terveystasosi sellainen ettei aktiivisen liikunnan aloittamiselle ole estettä. 

Jätä hakemuksesi ryhmään täällä

Nimi *
Nimi
Toivon, että jakso laskutetaan *