SYKSYN 2019 VALMENNUSRYHMÄT

MY BABY&ME

Haluatko treenata hyvässä jengissä, kannustavan personal trainerin ohjaamana äitiyslomallasi? Olisiko ihana kuntoilla laadukkaissa, mutta kodinomaisissa puitteissa, jonne on mukava tuoda vauva mukaan tai antaa nukkua vaunuissa parvekkeella kun itse treenaat?

Tarjoilemme 20 viikon valmennusjakson, jonka aikana tarjoamme sinulle kannustavan ryhmän, autamme sinua palauttamaan kipinän liikuntaan ja haemme kadonnutta lihaskuntoa yhteisillä treeneillä. Tiukan, mutta vauvan ja äitiyden muut seikat huomioon ottavan jakson aikana keskitymme treenaamaan lihaskuntoasi, vahvistamaan keskivartaloasi ja nostamaan sykettä reippaissa ryhmätreeneissä. Voit osallistua kaikkiin treeneihin yhdessä vauvan kanssa. Me pidämme huolen että te molemmat viihdytte ja sinä saat tehokkaan treenin, jonka voimalla jaksat arjessasi paremmin. Treenin jälkeen tarjoamme terveelliset välipalat sekä äidille että myös vauvalle. 

Testaamme ennen valmennusjakson aloittamista kuntosi sekä teemme kehonkoostumusmittaukset kaikille halukkaille. Pienryhmävalmennuksen valmentajina toimivat personal trainerit Tiina Veijonen, Heli Kärjä ja Matti Tynjä sekä jooga- ja meditaatio-ohjaaja Sanna Luther. 

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 10 VIIKKOA KUN TREENIT 3 KERTAA VIIKOSSA: 50 EUROA PER VIIKKO

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 10 VIIKKOA KUN TREENIT 2 KERTAA VIIKOSSA: 40 EUROA PER VIIKKO

Valmennusryhmä kokoontuu ma 12.8.2018 alkaen koko syksyn ajan ma, ke ja pe klo 11-12.

 Mikäli jokin oman ryhmäsi kokoontumisista ei sovi sinulle, olet oikeutettu korvaamaan tunnin saman kuukauden aikana muilla ohjatuilla tunneilla.

Otamme pienryhmävalmennukseen 8 äitiä + vauvaa. Valmennuspaikat täytetään varausjärjestyksessä. Osallistuminen ei vaadi tiettyä kuntotasoa, mutta olethan perusterve ja sinulla on lääkärin lupa aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen.

SUPERNAISTEN KILLER -TREENIT

Oletko kokenut treenaaja, joka kaipaat aina vaan kovempaa menoa? Haluatko kasvattaa lihasmassaasi ja samalla parantaa hapenottokykyäsi ja kestävyyttäsi. Treenaamme kovaa 3 kertaa viikossa 8 naisen jengissä. Treenejä on 3 kertaa viikossa, joista sinä voit valita itsellesi 2-3 sinulle sopivinta aikaa.

Testaamme ennen valmennusjakson aloittamista kuntosi sekä teemme kehonkoostumusmittauksen. Pienryhmävalmennuksen valmentajana toimii Tiina Veijonen.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 19 VIIKKOA KUN TREENIT 3 KERTAA VIIKOSSA: 70 EUROA PER VIIKKO

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 19 VIIKKOA KUN TREENIT 2 KERTAA VIIKOSSA: 50 EUROA PER VIIKKO

Valmennusryhmä kokoontuu ti 13.8.2019 alkaen koko syksyn ajan ti klo 7, to klo 18.30 ja la klo 10.

VOIMANAISTEN AAMUTREENIT

Suositut Voimanaisten aamutreeniryhmämme kokoontuvat 3 kertaa viikossa tuttujen valmentajien ohjastamana. Treenaamme vapailla painoilla, käsipainoilla, kahvakuulilla ja hyödynnämme omaa kehonpainoa nopeatempoisissa kiertoharjoittelu --treeneissä. Kun treenaat ryhmässä 3 kertaa viikossa, vahvistat vääjäämättä kehoasi, parannat liikkuvuuttasi,kehität hapenottokykyäsi sekä poltat rasvaa turvallisesti kannustavassa ilmapiirissä tutun porukan kanssa. Testaamme valmennusjakson alussa kuntosi sekä teemme kehonkoostumusmittaukset. Voimanaisten aamutreenien valmentajina toimivat Heli Kärjä, Matti Tynjä ja Dennis Dalghren. Tarjoitlemme aina treenien jälkeen laadukkaat Nespresson kahvit sekä ihanan maistuvat tuorepuurot.

PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA 19 VIIKKOA KUN TREENIT 3 KERTAA VIIKOSSA: 50 EUROA PER VIIKKO. Laskutus 10 ja 9 viikon jaksoissa.

Valmennusryhmä kokoontuu ma 12.8.2019 alkaen koko syksyn ajan ma, ke ja pe klo 6.30. Lisäksi korvausmahdollisuus to klo 7. Ryhmään otetaan max 12 naista.

Mikäli jokin oman ryhmäsi kokoontumisista ei sovi sinulle, olet oikeutettu korvaamaan tunnin saman kuukauden aikana muilla ohjatuilla tunneilla, joiden kesto 60 min..

Jätä hakemuksesi täällä

Nimi *
Nimi
Puhelin *
Puhelin
Haluan varata paikkani *

TEEN’S CAMP

Järjestämme 11-15 vuotialle kesälomalaisille liikunnallista ohjelmaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ma-to klo 10-15.

Osallistua voi myös vain puoleksi päiväksi klo 10-12.00, mikä sisältää lihaskuntotreenin sekä lounaan.

Päivien ohjelma:
Klo 10-11 Lihaskuntoharjoittelua pienryhmässä ( sään salliessa pihalla )
Klo 11-12 suihku ja terveellinen lounasbuffet
Klo 12-15 yhteistä ohjattua ulkoilua / pihapelejä Espoon rantaraitin varrella/rannalla/lähikentällä

Torstaina järjestämme viikon päätöspiknikin Haukilahden uimarannalla. Rannalla ulkopeilien lisäksi myös kehonhuoltoa ja leikkimieliset olympialaiset.
Osallistumismaksu (sis lounaat ja varusteet)
Koko päivä:klo 10-15, 60 eur per pvä
Puolipäivä klo 10-12, 25 eur per pvä

Lisätietoja
Tiina@mybnb.fi tai julia@mybnb.fi

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Osallistun koko päiväksi, 60 eur/ pvä *
Osallistun puoleksi päiväksi, 25 eur/ pvä *