My Body&Balance

Studio

Tarjoamme laadukkaissa tiloissamme kokonaisvaltaista kuntovalmennusta asiakkaillemme. Noin 200 neliön uusissa studiotiloissamme on korkeatasoinen Eleikon vapaapainoalue sekä modernit puitteet toiminnalliseen harjoitteluun. Pääsääntöisesti treenaat studiollamme My Body&Balance valmentajasi kanssa tai pienryhmässä, mutta jäsenenämme sinulla on oikeus käyttää salitilojamme myös omatoimiseen harjoitteluun.

Avaamme studiotilamme helmikuun 2018 lopulla.

 

My Body&Balance

personal Training

Osaavat ja työstään innostuneet My Body&Balance valmentajamme pitävät huolen, että treenaat oikein, pääset tavoitteisiisi ja treenaat myös elämäntilanteeseesi sopivalla temmolla. Vaikka valmennusmetodimme ovat tavoitekeskeisiä, keskitymme samalla palautumiseesi ja autamme sinua jaksamaan hektisessä arjessa. Personal trainerimme eivät ole jumittuneet salitiloihimme vaan treenaamme kanssasi siellä, mikä sinulle milloinkin parhaiten toimii. Lähdemme yhtä innolla kanssasi kanssasi metsään tai melomaan, mikäli salilla treenaaminen ei aina innosta. Vahvistamme tiimiämme kokeneilla valmentajilla helmikuun 2018 aikana.

 

My Body&Balance

pienryhmävalmennukset

Järjestämme studiotiloissamme pienryhmätunteja valmennusasiakkaillemme. Tuntien teemat vaihtelevat sykettä reippaasti kohottavista rasvanpolttotunneista voima- ja tekniikkatunteihin. Lisäksi viikonloppuihin on tulossa kehoa ja mieltä huoltavia, ja liikkuvuutta kehittäviä ryhmätunteja. My Body&Balance valmentajamme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun tavoitteitasi tukevat pienryhmätunnit kattavasta tuntitarjoannastamme.

 

My Body&Balance

kimppatreenit ulkona           

Järjestämme Espoon alueella viikottain tehokkaita, kaikille avoimia ryhmäliikuntatunteja. Treenipaikkoina toimivat puistot, kentät, juoksupolut sekä mm. Westendin uudet kuntoportaat.

Ulkotreeneihin voit tulla tutustumaan koska vaan. Kaikki tulevat ulkotreenit löydät Facebook –ryhmämme tapahtumat –otsikon alta. Ensimmäinen osallistuminen ulkotreeneihin on aina maksuton. Muistathan ilmoittautua mukaan treeniin Facebook ryhmän tapahtumat -osiossa.

 

My Body&Balance

liikunta- ja hyvinvointimatkat

Järjestämme liikunta- ja hyvinvointimatkoja eri puolille Eurooppaa. Ensimmäinen My Body&Balance matka toteutetaan Italian Toscanassa toukokuussa 2018. Matka on loppuunmyyty. Syksyn matkat tulevat myyntiin helmikuussa 2018.