My Body&Balance

Studio

Tarjoamme laadukkaissa tiloissamme kokonaisvaltaista kuntovalmennusta asiakkaillemme. Noin 200 neliön uusissa studiotiloissamme on korkeatasoinen Eleikon vapaapainoalue sekä modernit puitteet toiminnalliseen harjoitteluun. Pääsääntöisesti treenaat studiollamme My Body&Balance valmentajasi kanssa tai pienryhmässä, mutta jäsenenämme sinulla on oikeus käyttää salitilojamme myös omatoimiseen harjoitteluun.

 

My Body&Balance

personal Training

Osaavat ja työstään innostuneet My Body&Balance valmentajamme pitävät huolen, että treenaat oikein, pääset tavoitteisiisi ja treenaat myös elämäntilanteeseesi sopivalla temmolla. Vaikka valmennusmetodimme ovat tavoitekeskeisiä, keskitymme samalla palautumiseesi ja autamme sinua jaksamaan hektisessä arjessa. Personal trainerimme eivät ole jumittuneet salitiloihimme vaan treenaamme kanssasi siellä, mikä sinulle milloinkin parhaiten toimii. Lähdemme yhtä innolla kanssasi kanssasi metsään tai melomaan, mikäli salilla treenaaminen ei aina innosta. Vahvistamme tiimiämme kokeneilla valmentajilla helmikuun 2018 aikana.

 

My Body&Balance

pienryhmävalmennukset

Järjestämme studiotiloissamme pienryhmätunteja valmennusasiakkaillemme. Tuntien teemat vaihtelevat sykettä reippaasti kohottavista rasvanpolttotunneista voima- ja tekniikkatunteihin. Pienryhmävalmennuksiimme pääset tutustumaan täältä.

 

My Body&Balance

kimppatreenit ulkona           

Järjestämme Espoon alueella viikottain tehokkaita, kaikille avoimia ryhmäliikuntatunteja. Treenipaikkoina toimivat studiomme ulmopuolella oleva katos, johon mahtuu kerralla 30 treenaajaa. Lisäksi käymme treenaamassa sään salliessa Matinkylän kentällä. Westendin portaissa sekä Espoon rantaraitilla. Ulkotreeneihin voit tulla tutustumaan koska vaan. Kaikki tulevat ulkotreenit löydät tuntikalenteristamme. Muistathan aina ilmoittautua mukaan tunneillemme.

 

My Body&Balance

liikunta- ja hyvinvointimatkat

Järjestämme liikunta- ja hyvinvointimatkoja eri puolille Eurooppaa sekä Houtskariin, Turun saaristoon. Ensimmäinen My Body&Balance matka toteutettiin Italian Toscanassa toukokuussa 2018. Seuraavat matkat järjestetään lokakuussa 2018 Maggiore-järven kuvankauniissa maisemissa. Matkat ovat myynnissä nyt – varaa paikkasi tästä.