Referenssit

27858391_10156063322036870_6192995429387893746_n.jpg
 
 

Hanne Lehtovuori

henkilöstöjohtaja ja äiti

" Tiedän miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta en silti saanut aikaiseksi huolehtia kunnostani ihan niiden tavallisten tekosyiden vuoksi. Työt, kiire, väsyttää, maanantaina sitten... Tiinan vetämät ulkotreenit sai havahtumaan; kimppatreeni on niin hauskaa etten halua jäädä paitsi tästä hyvästä tunnelmasta ja tuloksiakin tuli nopeasti. Sain jo ensimmäisistä kerroista energiaa arkeen ja siirryin 3 kuukaudessa huomaamatta 2 numeroa pienempään vaatekokoon. Kuntosaliharjoittelussa Tiina osaa kannustaa ja neuvoa liikkeet niin että ihmettelen olenko se minä joka nostaa näin isoja painoja. Olenko se minä vai joku maailmantähti jolla on tällainen Personal trainer, motivoija ja kannustaja, joka kysyy olenko nukkunut, kertoo mitä tehdä ja minähän teen. Kun odottaa jo seuraavaa yhteistä treeniä, malttaa syödä järkevästi ja menee ajoissa nukkumaan ei tuloksia voi olla syntymättä. Siis minähän pystyn vetämään leukojakin. Mistä nämä hauikset tuli? Jatkan säännöllisesti treeniä Tiinan kanssa ja ikävä on jo treenikavereita vaikka pari kertaa viikossa näemmekin. "

 

LIISA TUOHIMAA

Arkkitehti ja äiti

"Tiinan treeneistä saan aina muutaman lisätunnin jaksamista, energiaa ja intoa päivääni Pienen lapsen työssä käyvänä äitinä, aikaa omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen tuntuu oleva aina liian vähän. Tiina on ymmärtänyt juuri minun elämäntilanteeni tuomat haasteet ja ollut aina valmis joustamaan löytääksemme viikoittain yhteisen ajan ja paikan treenille. Hauskaa on ollut se että treenit eivät ole olleet sidoksissa salimiljööseen, vaan olemme treenanneet metsässä, kuntoportaissa, leikkipuistoissa, urheilukentällä ja vaikka missä. On ollut palkitsevaa huomata oma kehitys jo ensimmäisistä kerroista lähtien. Ylitän joka kerta itseni Tiinan positiivisen ja kannustavan, mutta ankarankin treenin aikana, se jos joku todellakin tuo kokonaisvaltaisen hyvä olon! "

 

DAN JASPER, ENGINEER

" My job is in engineering, but I train as an amateur kickboxer and I was looking for a trainer to improve my athletic performance. I had seen Mathew in the gym and trained with him a few times during our martial arts classes so asked if he could help me. He gave me some suggestions about my nutrition and he coached me in the weights room around a plan to improve my athletic abilities. Now I am so much more explosive and I feel great. I would recommend Mathew as a trainer to anyone! "

 

Salla williams

office worker

" I have trained with Mathew twice a week outside in the local park for two months now. My goal is to reduce body fat and to increase muscle strength. After these two months, my weight hasn't changed all that much but my body fat percentage has gone from 39% (yikes) to 34%. Moreover, my resting heart rate has gone from high 70's to low 60's, indicating that I am getting in a much better shape. I still have a ways to go but I'm OK with that. I don't feel like I'm torturing myself (unlike all prior attempts at exercise, including with other PTs), the workouts have become a routine part of my week and it definitely helps that Mathew comes to my house to drag me out kicking and screaming if need be! I wish I could get all the money back that I've wasted on unused gym memberships, exercise classes and home equipment and spend it on this instead."

 

Tony Lee

Managing Director

" Mathew is a very knowledgeable and motivating trainer and I have seen great results with him as my coach. Our training sessions vary depending on how I’m feeling both mentally and physically. This has been great for keeping me motivated and the results show that. If you want a trainer to keep you motivated and work with you toward your goal, Mathew is your guy!"

 

Jayde Friman

Entrepreneur,

English coach

" I have had the great pleasure of working with Tiina for the past 16 years. I have followed her on each of her professional journeys and seen first hand how capable and driven she is. It is a tremendous pleasure to be trained by Tiina, especially for someone like me who is not exactly exercise friendly. She inspires, encourages, challenges and pushes me and I'm sure her other clients too;  at exactly the right time. And most importantly I leave her sessions feeling extremely rewarded, peaceful and calm with a great deal of self satisfaction from her PT sessions. I live in Turku but travel to Espoo to be trained by her! That is how amazing she is. "

 

nainen 42v

3 lapsen äiti,

vuorotyössä

Sain kolmannen lapseni vuonna 2015. Olin huonossa kunnossa ja esimerkiksi vatsalihakset olivat tietysti kolmannen peräkkäisen raskauden jäljiltä poissa pelistä. Liikunnan aloitus Marinan kanssa oli todella kevyt ja pääsin turvallisesti oppimaan lisää kehonhuollosta ja herättelemään kroppaani eloon. Motivaatio liikkumiseen ei lopahtanut niin kuin ennen vaan alkoikin kasvaa. Pikkuhiljaa siirryimme kovempiin treeneihin ja olin täysin koukussa. Nykyään treenaan jo yksin, mutta tapaamme kerran kuukaudessa, sillä yhteistreeneissä saan uuden imun omaan tekemiseen. Vaikka treenit ovat aina tehokkaita, on meillä myös todella hauskaa. Marina on mahtava persoona! "

 

nainen 55v

toimistotyö

Olin kärsinyt pitkään erilaisista krempoista ja säryistä. Ystäväni suositteli minulle Marina Koivua ohjaajaksi. Olen ollut hänen asiakkaansa nyt yli vuoden. Harjoittelemme kerran viikossa. Olen aikaisemmin käynyt ryhmässä jumppaamassa, mutta kuntosali oli minulle vieras ympäristö. Sain apuja myös ruokavaliomuutokseen. Olen nauttinut monipuolisista harjoituksista sekä iloisesta ohjaamistavasta. Marina on aina niin kannustava ja positiivinen ohjaaja. Olen hyvin tyytyväinen siihen, että kivut ovat lakanneet ja jaksan arjessa nykyään paljon paremmin. "

 

TANJA 45v, KOSMETOLOGI

"Ensinmäinen kohtaaminen Sanna-Marikan kanssa oli klo kuuden aamutreeneissä raikkaassa ulkoilmassa Veikkolan urheilukentällä viime kesän loppupuolella. 

Siitä alkoi eräänlainen matka kohti ulkoista mutta ennen kaikkea sisäistä hyvinvointia. 

Kohtaamiset Sannan kanssa ovatkin olleet aina odotettuja, oli sitten kyseessä ollut vauhdikkaampi tunti tai rentoutushetki. Parhaita hetkiä olen kokenut ja tuntenut Sannan rentoutus ja meditaatiotunneilla, se tunne kun tipahtaa ja pääsee jonnekkin tosi syvälle Sannan eteerisen äänen johdattamana, ja tuntee olevansa turvassa. 

Sanna-Marikassa välitty ammattitaito, läsnäolo, välittäminen ja aito kohtaaminen."

 

Nainen 34v., viestintäkoordinaattori ja kahden lapsen äiti

"Olen pitkän aikaa urheillut itsekseni, pääosin juosten, ja kun kaipasin mukaan liikkumaan muiden joukkoon päädyin Sannan aamukuuden ulkotreeneihin viime keväänä. Nämä ihanat, tehokkaat mutta tarpeeksi lempeät, aamunavaukset toivat päiviini uskomatonta energiaa ja niin fyysistä kuin henkistäkin hyvää oloa. Sannalla on lämminhenkinen, tsemppaava ja inhimillinen ote ohjaukseen. Olen myös käynyt Sannan rentoutus ja yin-joogatunneilla, joiden kautta olen löytänyt itselleni ihanan pysähtymisen hetken ja aivan oman maailmansa hektisen ruuhkavuosiarkeni keskelle. Sannalla on kyky luoda tunneilleen aivan oma tunnelmansa, joka saa ohjattavan laskeutumaan tähän erityiseen tilaan ja rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Sannan tunneilta jää kotiin viemisiksi aina ihanan lämmin ja seesteinen olo."

 

Maria 

"My Baby&Me -valmennus on tarjonnut sekä tiukkaa treeniä että kehoa ja mieltä hellivää joogaa innostavien ja äärimmäisen pätevien valmentajien ohjauksessa. 

Pienryhmä valmennusmuotona takaa sen, että jokainen äiti ja raskaudesta sekä synnytyksestä palautuminen otetaan yksilöllisesti huomioon. Treeneihin voikin tulla minkä ikäisen vauvan kanssa!

Pisteenä i:n päälle, jokaisen treenin päätteeksi tarjoillaan herkullinen tuorepuuro. Tätä, jos mitä, osaa äiti-ihminen arvostaa. 

My Body&Balance -studiolla tuntee olonsa aidosti tervetulleeksi. Sinne on aina ihana mennä! Suosittelen lämpimästi, mutta varoitan – voit jäädä koukkuun!"