Referenssit

27858391_10156063322036870_6192995429387893746_n.jpg
 
 

Hanne Lehtovuori

henkilöstöjohtaja ja äiti

" Tiedän miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta en silti saanut aikaiseksi huolehtia kunnostani ihan niiden tavallisten tekosyiden vuoksi. Työt, kiire, väsyttää, maanantaina sitten... Tiinan vetämät ulkotreenit sai havahtumaan; kimppatreeni on niin hauskaa etten halua jäädä paitsi tästä hyvästä tunnelmasta ja tuloksiakin tuli nopeasti. Sain jo ensimmäisistä kerroista energiaa arkeen ja siirryin 3 kuukaudessa huomaamatta 2 numeroa pienempään vaatekokoon. Kuntosaliharjoittelussa Tiina osaa kannustaa ja neuvoa liikkeet niin että ihmettelen olenko se minä joka nostaa näin isoja painoja. Olenko se minä vai joku maailmantähti jolla on tällainen Personal trainer, motivoija ja kannustaja, joka kysyy olenko nukkunut, kertoo mitä tehdä ja minähän teen. Kun odottaa jo seuraavaa yhteistä treeniä, malttaa syödä järkevästi ja menee ajoissa nukkumaan ei tuloksia voi olla syntymättä. Siis minähän pystyn vetämään leukojakin. Mistä nämä hauikset tuli? Jatkan säännöllisesti treeniä Tiinan kanssa ja ikävä on jo treenikavereita vaikka pari kertaa viikossa näemmekin. "

 

LIISA TUOHIMAA

Arkkitehti ja äiti

"Tiinan treeneistä saan aina muutaman lisätunnin jaksamista, energiaa ja intoa päivääni Pienen lapsen työssä käyvänä äitinä, aikaa omasta kunnosta ja hyvinvoinnista huolehtimiseen tuntuu oleva aina liian vähän. Tiina on ymmärtänyt juuri minun elämäntilanteeni tuomat haasteet ja ollut aina valmis joustamaan löytääksemme viikoittain yhteisen ajan ja paikan treenille. Hauskaa on ollut se että treenit eivät ole olleet sidoksissa salimiljööseen, vaan olemme treenanneet metsässä, kuntoportaissa, leikkipuistoissa, urheilukentällä ja vaikka missä. On ollut palkitsevaa huomata oma kehitys jo ensimmäisistä kerroista lähtien. Ylitän joka kerta itseni Tiinan positiivisen ja kannustavan, mutta ankarankin treenin aikana, se jos joku todellakin tuo kokonaisvaltaisen hyvä olon! "

Jayde Friman

Entrepreneur,

English coach

" I have had the great pleasure of working with Tiina for the past 16 years. I have followed her on each of her professional journeys and seen first hand how capable and driven she is. It is a tremendous pleasure to be trained by Tiina, especially for someone like me who is not exactly exercise friendly. She inspires, encourages, challenges and pushes me and I'm sure her other clients too;  at exactly the right time. And most importantly I leave her sessions feeling extremely rewarded, peaceful and calm with a great deal of self satisfaction from her PT sessions. I live in Turku but travel to Espoo to be trained by her! That is how amazing she is. "

 

nainen 42v

3 lapsen äiti,

vuorotyössä

Sain kolmannen lapseni vuonna 2015. Olin huonossa kunnossa ja esimerkiksi vatsalihakset olivat tietysti kolmannen peräkkäisen raskauden jäljiltä poissa pelistä. Liikunnan aloitus Marinan kanssa oli todella kevyt ja pääsin turvallisesti oppimaan lisää kehonhuollosta ja herättelemään kroppaani eloon. Motivaatio liikkumiseen ei lopahtanut niin kuin ennen vaan alkoikin kasvaa. Pikkuhiljaa siirryimme kovempiin treeneihin ja olin täysin koukussa. Nykyään treenaan jo yksin, mutta tapaamme kerran kuukaudessa, sillä yhteistreeneissä saan uuden imun omaan tekemiseen. Vaikka treenit ovat aina tehokkaita, on meillä myös todella hauskaa. Marina on mahtava persoona! "

 

nainen 55v

toimistotyö

Olin kärsinyt pitkään erilaisista krempoista ja säryistä. Ystäväni suositteli minulle Marina Koivua ohjaajaksi. Olen ollut hänen asiakkaansa nyt yli vuoden. Harjoittelemme kerran viikossa. Olen aikaisemmin käynyt ryhmässä jumppaamassa, mutta kuntosali oli minulle vieras ympäristö. Sain apuja myös ruokavaliomuutokseen. Olen nauttinut monipuolisista harjoituksista sekä iloisesta ohjaamistavasta. Marina on aina niin kannustava ja positiivinen ohjaaja. Olen hyvin tyytyväinen siihen, että kivut ovat lakanneet ja jaksan arjessa nykyään paljon paremmin. "

 

TANJA 45v, KOSMETOLOGI

"Ensinmäinen kohtaaminen Sanna-Marikan kanssa oli klo kuuden aamutreeneissä raikkaassa ulkoilmassa Veikkolan urheilukentällä viime kesän loppupuolella. 

Siitä alkoi eräänlainen matka kohti ulkoista mutta ennen kaikkea sisäistä hyvinvointia. 

Kohtaamiset Sannan kanssa ovatkin olleet aina odotettuja, oli sitten kyseessä ollut vauhdikkaampi tunti tai rentoutushetki. Parhaita hetkiä olen kokenut ja tuntenut Sannan rentoutus ja meditaatiotunneilla, se tunne kun tipahtaa ja pääsee jonnekkin tosi syvälle Sannan eteerisen äänen johdattamana, ja tuntee olevansa turvassa. 

Sanna-Marikassa välitty ammattitaito, läsnäolo, välittäminen ja aito kohtaaminen."

 

Nainen 34v, viestintäkoordinaattori ja kahden lapsen äiti

"Olen pitkän aikaa urheillut itsekseni, pääosin juosten, ja kun kaipasin mukaan liikkumaan muiden joukkoon päädyin Sannan aamukuuden ulkotreeneihin viime keväänä. Nämä ihanat, tehokkaat mutta tarpeeksi lempeät, aamunavaukset toivat päiviini uskomatonta energiaa ja niin fyysistä kuin henkistäkin hyvää oloa. Sannalla on lämminhenkinen, tsemppaava ja inhimillinen ote ohjaukseen. Olen myös käynyt Sannan rentoutus ja yin-joogatunneilla, joiden kautta olen löytänyt itselleni ihanan pysähtymisen hetken ja aivan oman maailmansa hektisen ruuhkavuosiarkeni keskelle. Sannalla on kyky luoda tunneilleen aivan oma tunnelmansa, joka saa ohjattavan laskeutumaan tähän erityiseen tilaan ja rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Sannan tunneilta jää kotiin viemisiksi aina ihanan lämmin ja seesteinen olo."

 

Maria 

"My Baby&Me -valmennus on tarjonnut sekä tiukkaa treeniä että kehoa ja mieltä hellivää joogaa innostavien ja äärimmäisen pätevien valmentajien ohjauksessa. 

Pienryhmä valmennusmuotona takaa sen, että jokainen äiti ja raskaudesta sekä synnytyksestä palautuminen otetaan yksilöllisesti huomioon. Treeneihin voikin tulla minkä ikäisen vauvan kanssa!

Pisteenä i:n päälle, jokaisen treenin päätteeksi tarjoillaan herkullinen tuorepuuro. Tätä, jos mitä, osaa äiti-ihminen arvostaa. 

My Body&Balance -studiolla tuntee olonsa aidosti tervetulleeksi. Sinne on aina ihana mennä! Suosittelen lämpimästi, mutta varoitan – voit jäädä koukkuun!"