Tiimipäivät ja

naapuritreenit

 

NAAPURItreenit STARTTAAVAT

Järjestämme naapuriyritystemme henkilöstölle 2 kertaa viikossa kiertoharjoittelutreenin, jossa vahvistamme lihaskuntoa, parannamme hapenottokykyä ja vahvistamme keskivartalon lihaksia, ryhdistä ja kehonhallinnasta puhumattakaan.

Treenit järjestetään aina tiistaisin ja perjantaisin klo 16.00 osoitteessa Piispantilankuja 6 C, 1 krs.

Ammattitaitoiset valmentajamme ohjaavat sinua tekemään liikkeet puhtaasti ja turvallisesti sekä kannustavat sinua saavuttamaan paremman kunnon ja kevyemmän olon.

OSALLISTUMISMAKSU 15 EUR PER KERTA TAI 130 EUR 10 KERTAA.

Treeniryhmät kokoontuvat 7.9. alkaen joka tiistai ja perjantai.

Otamme ryhmään enintään 12 osallistujaa.

Ilmoittautumiset: www.mybnb.fi

Tiedustelut: tiina@mybnb.fi,

My Body&Balance, Piispantilankuja 6 C, 1 krs, Friisilä, Espoo

Jätä tietosi tähän, niin olemme teihin yhteydessä:

Name *
Name
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Yhteydenotto *

TIIMIPÄIVÄT

Tarjoamme tilojamme yritysten ja pienryhmien käyttöön. Toteutamme tiimipäiviä, asiakastilaisuuksia, polttareita, syntymäpäiviä sekä muita tilaisuuksia. Päiviin sisällytämme ryhmälle räätälöidyn, ohjatun tunnin, joka voi olla joko kova bootcamp, kiertoharjoittelua, kehonhuoltoa, tai vaikka mieltä hellivää Yin-joogaa. Sinä päätät. Tunnin jälkeen katamme laadukkaat ja terveelliset tarjoilut, sekä annamme käyttöönne innovatiiviset kokoustilat ja ryhmätyötilat. Meillä ei tarvitse istuta toimistossa tutuksi tulleilla työtuoleilla, vaan meillä saat maata joogamatolla, istua treeniboksilla tai vaikka pomppia jumppapalloilla.

Voit halutessasi myös saada luotettavan kehonkoostumusmittauksen ammattilaisen opastuksella ja henkilökohtaisen palautteen tuloksista. 

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilojen käytön ja ohjelman suhteen.

Palaamme asiaan seuraavana arkipäivänä. tiina@mybnb.fi

 

IMG_2738.JPG
IMG_2756.JPG
IMG_2737.JPG