Tiimipäivät ja

yksityistilaisuudet

 

Voit järjestää hyvällä maulla rakennetuissa tiloissamme laadukkaat ja liikunnalliset juhlat aina polttareista syntymäpäiviin. Tilamme on muokattavissa rekvisiitoin, ja tilasta löytyy laadukas avokeittiö jääkaappeineen. Tilaan mahtuu kerralla max 20 hlöä. Studiotiloissamme on pukuhuoneet miehille ja naisille sekä laadukkaat suihkutilat. Voit halutessasi tuoda omat tarjoilut juhliisi. Syntymäpäiväjuhlat 2h yli 10:lle hlölle 20 eur per hlö. ( hinta sisältää tilojen vapaan käytön ja valmentajan, mutta ei tarjoiluja. )

Jätä toiveesi alle niin laitamme sinulle tarkemman tarjouksen hintatietoineen.

Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero
Yhteydenotto *

TIIMIPÄIVÄT

Tarjoamme tilojamme yritysten ja pienryhmien käyttöön. Toteutamme tiimipäiviä, asiakastilaisuuksia, polttareita, syntymäpäiviä sekä muita tilaisuuksia. Päiviin sisällytämme ryhmälle räätälöidyn, ohjatun tunnin, joka voi olla joko kova bootcamp, kiertoharjoittelua, kehonhuoltoa, tai vaikka mieltä hellivää Yin-joogaa. Sinä päätät. Tunnin jälkeen katamme laadukkaat ja terveelliset tarjoilut, sekä annamme käyttöönne innovatiiviset kokoustilat ja ryhmätyötilat. Meillä ei tarvitse istuta toimistossa tutuksi tulleilla työtuoleilla, vaan meillä saat maata joogamatolla, istua treeniboksilla tai vaikka pomppia jumppapalloilla.

Voit halutessasi myös saada luotettavan kehonkoostumusmittauksen ammattilaisen opastuksella ja henkilökohtaisen palautteen tuloksista. 

 

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi tilojen käytön ja ohjelman suhteen.

Palaamme asiaan seuraavana arkipäivänä. tiina@mybnb.fi

 

IMG_2738.JPG
IMG_2756.JPG
IMG_2737.JPG