19657122_10155411947896870_5142831469315643330_n.jpg

Tiina veijonen

My Body&Balancen perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja, Personal Trainer

Tiinalla on vahva ja monipuolinen kokemus yritystoiminnasta, henkilöstöjohtamisesta ja asiakkaiden kanssa onnistumisesta. 15 hektisen työvuoden jälkeen Tiina hyppäsi oravanpyörästä ja vietti ansaittua sapattia keskittyen perheeseensä ja omaan hyvinvointiinsa. 

Vuoden sapatista ja terveemmästä elämästä intoutuneena Tiina kouluttautui personal traineriksi.  Liikunta- ja hyvinvointiala on vienyt Tiinan mennessään ja tuosta uudesta innostuksen kohteesta syntyikin My Body&Balance hyvinvointistudio sekä My Body&Balance liikunta- ja hyvinvointimatkapalvelut. Tiina valmentaa asiakkaitaan neljänä päivänä viikossa sekä ohjaa pienryhmiä ja suosittuja ulkotreenejä studion läheisissä puistoissa, kentillä ja kuntoportaissa. Tiina on omimmillaan elämäntapamuuttujien ohjaamisessa niin liikunnan, palautumisen kuin ravinnonkin suhteen.

Tiinan vahvuus valmentaja on positiivisen asenteen lisäksi ehdottomasti hänen oma taustansa. Oli työssä kuinka kiire tahansa tai stressilevelit miten katossa tahansa, voit luottaa, että Tiina ymmärtää, mitä arjessa jaksaminen vaatii ja miten siitä voi hyvillä mielin selvitä voittajana.

Koulutus:Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja


25498283_10155276351117879_2042551316423020547_n.jpg

ANNA saivosalmi

My Body&Balancen osakas, Personal Trainer ja bloggaaja Turusta

Anna ohjaa jäseniämme niin liikuntaan, kuin ravitsemukseenkin liittyvissä asioissa. Valmentajana Anna on kannustava, mutta vaativa. Tammikuussa Annalta ilmestyy kirja: Treenaa kotona 10, 20 tai 30 minuuttia (Tammi).

Koulutukseltaan Anna on lukion psykologian, uskonnon ja terveystiedon opettaja, ja tehnyt näitä töitä viimeiset 15 vuotta. Tällä hetkellä kahden kouluikäisen lapsen äiti on virkavapaalla opettajan työstä ja keskittyy intohimoonsa eli hyvinvointiin ja valmentamiseen. Anna toimii myös Keventäjien (www.keventäjät.fi) päävalmentajana

Annan liikunta- ja hyvinvointiaiheinen blogi löytyy Kauneus ja Terveys -lehdestä sekä Keventäjien www-sivuilta. Toiminnallinen harjoittelu, kehonpainotreenit ja TRX-treenit ovat Annan vahvuuksia ohjaajana. Annan treenivinkkejä ja videoita pääset seuraamaan Instagramissa: @ansaivo

Annan kotipaikka on Turku, mutta Annan ohjaamiin treeneihin voit osallistua myös Espoon studiollamme säännöllisin väliajoin koko vuoden ympäri.

Koulutus: Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja


Studio_Session_310811-059_pieni copy.jpg

Marina Koivu

Personal Trainer ja pienryhmävalmentaja

Marina Koivu on energinen ja iloinen personal trainer, joka haluaa auttaa ihmisiä voimaan
paremmin sekä saavuttamaan ne haastavimmatkin tavoitteet – sujuvasti monella eri kielellä.
Vapaa-aika kuluu vauhdikkaasti joko surffilaudan päällä tai prätkän selässä. Tavoitteellinen tanssin treenaaminen on kuulunut Marinan elämään lähes 20 vuoden ajan. Personal trainer -työn lisäksi Marina työskentelee myös ohjelmapalveluiden tuottajana sekä sosiaalisen median managerina.
Luonteeltaan Marina on intohimoinen valmentaja, jolle tärkeintä on erinomaisen palvelun
tarjoaminen ja asiakkaan auttaminen. Jokaiseen elämäntilanteeseen löytyy sopiva harjoittelumuoto ja helposti seurattava ruokavalio. Asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on suurin tavoite
Marinan valmennuksessa ja siinä käytettävät metodit valitaan aina yksilön tarpeiden ja kykyjen mukaan. Marinaa motivoi, kun asiakas löytää uusia terveellisiä tapoja elämäänsä ja pääsee lähemmäksi toivomiaan tuloksia. Hän haluaa auttaa asiakasta saavuttamaan liikunnan ilon, sillä se jos jokin on kaikkein tärkeintä.
Koulutus: FAF International Personal Trainer (CYQ Personal Trainer),
tanssinopettaja/koreografi/tanssija, CrossCore- ja kahvakuulaohjaaja
Marina käy lisäkoulutuksissa vuosittain, jotta pystyy jatkuvasti kehittämään itseään paremmaksi valmentajaksi.
Erityisosaaminen: kokonaisvaltainen hyvinvointi ja life coaching, toiminnallinen harjoittelu, PT -valmennus myös englannin ja venäjän kielellä, kehonhuolto ja syvävenyttely.


mathew.jpg

MATHEW BEST

Personal Trainer ja pienryhmävalmentaja

Mathew Best is an easy going, enthusiastic personal trainer from England who from a young age has always been very active; participating and competing in various sports including swimming,
kickboxing, tennis and track and field events. This passion for sport and being active has naturally led to a career in personal training and helping people achieve their health and fitness goals.
During his own training, Mathew focusses on keeping his body strong and mobile and these principles can be seen in his coaching. His coaching methods are focussed around each individuals goal and level of ability and he enjoys using various training methods to help keep workouts fun and rewarding and ultimately, help the customer feel good both inside and out.
Training: Personal Trainer, Advanced Gym Instructor, Nutrition Coach Level 1 (Precision Nutrition), Group Exercise Instructor

 
 

 
 
IMG_0984.JPG

Heli kärjä

Personal trainer ja pienryhmävalmentaja

Vuosien saatossa Helin balettitossut ovat muuttuneet steppikengiksi ja vähitellen aerobic-tossuiksi. Golf-maila ja nyrkkeilyhanskatkin pysyvät Helin käsissä. Koulutustaustaltaan Heli on  tradenomi, mutta liikunta on aina seurannut eri elämänvaiheissa mukana stressin lievittäjänä ja energian antajana. Viimeiset viisi vuotta Heli on toiminut päätoimisena valmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana, Kirjo on laaja aina bodycompatista mindfulnessiin. Heli tietää että liikunnalla on  valtava voima, se antaa elämälle uudenlaista rytmiä ja auttaa jaksamaan, puhumattakaan sen terveyttä edistävästä vaikutuksesta. Juuri siksi Heli toimii personal trainerina. Valmentajana hän pääsee nauttimaan asiakkaiden kanssa onnistumisista ja oivaltamisista. Kun oikea tapa liikkua löydetään, sen lumo tempaa pyörteisiinsä. Liikunnan ilo ja palo elää Helin sydämessä ja se huokuu kauas.

Koulutus: Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, ravintovalmentaja, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, FAF Nutrition Coach, FAF, Wellness Coach, Aerobicohjaaja (FAF), TRX-trainer

 


IMG_0110.jpg

Sanna-Marika Luther

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja, personal trainer

Sanna on 39-vuotias yin-jooga ja meditaatio-ohjaaja, jonka intohimona on auttaa asiakasta löytämään syvä yhteys omaan itseensä, sekä opettaa asiakasta kuuntelemaan oman kehon sekä mielen viestejä.
Sannan vahvuus on elämänkokemus, sosiaalisuus ja herkkyys, joista hän ammentaa loputonta elinvoimaa ja iloa arkeen. Ulkomailla eletyt vuodet perheen kanssa ovat opettaneet Sannalle, miten selviytyä hektisistäkin ajanjaksoista hyvinvoivana ja henkisesti vahvana. Tämä viisilapsisen perheen lämminhenkinen äiti on tottunut kovaan työntekoon ja omaa vahvan ymmärryksen siitä, miten haastavaa on tasapainoilla kiireisen arjen ja oman hyvinvoinnin kanssa. Kahdestatoista kotiäitinä vietetystä vuodesta ja syvällä kyteneestä fyysisen ja henkisen tasapainon kaipuusta syntyi kipinä lähteä kouluttautumaan hyvinvointialan ammattilaiseksi.

Personal trainer -koulutus antoi vankan pohjan, josta Sanna lähti sukeltamaan meditaation ja yin-joogan upeaan maailmaan. Tavoitteena on jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon syventäminen joogan saralla. Joogan lisäksi, matkustelua, luonnossa liikkumista ja lukemista rakastava Sanna auttaa sinua keskittymään hetkeen, laskemaan hektisen arjen nostattamia kierroksia, sekä parantamaan hyvinvointiasi yinin tukoksia avaavien asanoiden avulla. Sanna on mukana myös lokakuun My BnB -hyvinvointimatkoilla vastuunaan henkinen
hyvinvointi, läsnäolo ja liikkuvuus.


 

 

 
 
A9EA37AD-47E7-4109-9E5D-901BD18F228E.JPG
 

MAIJU RISKALA

Maiju on 20-vuotias elämänmyönteisellä asenteella ladattu energiapakkaus, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi on yksi tärkeimmistä arvoista elämässä. Hän haluaa omalla toiminnallaan olla esikuva ja inspiroida muita panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja ottamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea. Maijulle hyvinvointi tarkoittaa hyvää oloa omassa kehossa ja etenkin hyvää oloa siellä oman pään sisässä: tärkeää on löytää elämään tasapaino sekä tietynlainen joustavuus ja armollisuus itseään kohtaan. Ihminen on kokonaisuus, eikä hyvinvointikaan voi muodostua vain yhdestä palasesta, vaan se tarvitsee monia eri osia toimiakseen optimaalisesti. Maijun omaa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukevat vahvasti liikunta ja terveyttä tukeva ravitsemus. Urheilun ja liikunnan kanssa hän on kulkenut käsi kädessä lähestulkoon koko elämänsä mittaisen taipaleen - takana on 7 vuoden kilpaurheilu-ura voimistelumatolla, jonka jälkeen hän siirtyi valloittamaan tanssisalit. Esteettisten lajien lisäksi Maiju liikkuu monipuolisesti sellaisilla tavoilla, joista hän saa energiaa ja positiivisuusboostin päälle - repertuaatiin kuuluvat erilaiset toiminnalliset treenit, kuntosali sekä hänen ehdoton lempparinsa näin kesäisin: porrastreeni! Maiju tahtoo myös innostaa muita liikkumaan ja hän pnkin tänä keväänä päässyt ohjaamaan studiolla muksujumppaa sekä teen’s club:ia yhdessä Tiinan kanssa.