19657122_10155411947896870_5142831469315643330_n.jpg

Tiina veijonen

My Body&Balancen perustaja ja yhtiön toimitusjohtaja, Personal Trainer

Tiinalla on vahva ja monipuolinen kokemus yritystoiminnasta, henkilöstöjohtamisesta ja asiakkaiden kanssa onnistumisesta. 15 hektisen työvuoden jälkeen Tiina hyppäsi oravanpyörästä ja vietti ansaittua sapattia keskittyen perheeseensä ja omaan hyvinvointiinsa. 

Vuoden sapatista ja terveemmästä elämästä intoutuneena Tiina kouluttautui personal traineriksi.  Liikunta- ja hyvinvointiala on vienyt Tiinan mennessään ja tuosta uudesta innostuksen kohteesta syntyikin My Body&Balance hyvinvointistudio sekä My Body&Balance liikunta- ja hyvinvointimatkapalvelut. Tiina valmentaa asiakkaitaan neljänä päivänä viikossa sekä ohjaa pienryhmiä ja suosittuja ulkotreenejä studion läheisissä puistoissa, kentillä ja kuntoportaissa. Tiina on omimmillaan elämäntapamuuttujien ohjaamisessa niin liikunnan, palautumisen kuin ravinnonkin suhteen.

Tiinan vahvuus valmentaja on positiivisen asenteen lisäksi ehdottomasti hänen oma taustansa. Oli työssä kuinka kiire tahansa tai stressilevelit miten katossa tahansa, voit luottaa, että Tiina ymmärtää, mitä arjessa jaksaminen vaatii ja miten siitä voi hyvillä mielin selvitä voittajana.

Koulutus:Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja


IMG_0984.JPG

Heli kärjä

MyBnB Studio Manager, vastuuvalmentaja ja Personal trainer

Vuosien saatossa Helin balettitossut ovat muuttuneet steppikengiksi ja vähitellen aerobic-tossuiksi. Golf-maila ja nyrkkeilyhanskatkin pysyvät Helin käsissä. Koulutustaustaltaan Heli on tradenomi, mutta liikunta on aina seurannut eri elämänvaiheissa mukana stressin lievittäjänä ja energian antajana. Viimeiset viisi vuotta Heli on toiminut päätoimisena valmentajana ja ryhmäliikuntaohjaajana, Kirjo on laaja aina bodycompatista mindfulnessiin. Heli tietää, että liikunnalla on valtava voima, se antaa elämälle uudenlaista rytmiä ja auttaa jaksamaan, puhumattakaan sen terveyttä edistävästä vaikutuksesta. Juuri siksi Heli toimii personal trainerina. MyBnB Studio Managerina Heli pitää huolta asiakkaista, heidän kehityksestään sekä studion arjen pyörittämisestä. Vastuu valmentajana hän pääsee nauttimaan asiakkaiden kanssa onnistumisista ja oivaltamisista. Kun oikea tapa liikkua löydetään, sen lumo tempaa pyörteisiinsä. Liikunnan ilo ja palo elää Helin sydämessä ja se huokuu kauas.

Koulutus: Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, ravintovalmentaja, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, FAF Nutrition Coach, FAF, Wellness Coach, Aerobicohjaaja (FAF), TRX-trainer


image1 (1) copy.jpg

JULIA HAKALA

Studiokoordinaattori, Teen’s Club valmentaja

Julia on 24-vuotias, muodostelmaluistelua maajoukkuetasolla harrastanut monilahjakkuus. Julia toimii My Body&Balancella studiokoordinaattorina ja auttaa valmentajia sekä asiakkaitamme viihtymään ja nauttimaan olostaan. Julia on ystävällinen, avulias ja sporttinen Aalto-yliopiston kauppatieteilijä. Julian löydät studioltamme noin neljänä päivänä viikossa.

Julia toimii myös yhtenä valmentajana Teen's club tunneilla.

Julia haluaa omalla toiminnallaan inspiroida muita panostamaan omaan hyvinvointiinsa ja ottamaan terveelliset elämäntavat osaksi arkea. Julia on hyväkäytöksinen, supliikki ja kaikin puolin positiivinen tapaus. Tule rohkeasti moikkaamaan ja tutustumaan lisää.


25498283_10155276351117879_2042551316423020547_n.jpg

ANNA saivosalmi

My Body&Balancen osakas, Personal Trainer ja bloggaaja Turusta

Anna ohjaa jäseniämme niin liikuntaan, kuin ravitsemukseenkin liittyvissä asioissa. Valmentajana Anna on kannustava, mutta vaativa. Tammikuussa Annalta ilmestyy kirja: Treenaa kotona 10, 20 tai 30 minuuttia (Tammi).

Koulutukseltaan Anna on lukion psykologian, uskonnon ja terveystiedon opettaja, ja tehnyt näitä töitä viimeiset 15 vuotta. Tällä hetkellä kahden kouluikäisen lapsen äiti on virkavapaalla opettajan työstä ja keskittyy intohimoonsa eli hyvinvointiin ja valmentamiseen. Anna toimii myös Keventäjien (www.keventäjät.fi) päävalmentajana

Annan liikunta- ja hyvinvointiaiheinen blogi löytyy Kauneus ja Terveys -lehdestä sekä Keventäjien www-sivuilta. Toiminnallinen harjoittelu, kehonpainotreenit ja TRX-treenit ovat Annan vahvuuksia ohjaajana. Annan treenivinkkejä ja videoita pääset seuraamaan Instagramissa: @ansaivo

Annan kotipaikka on Turku, mutta Annan ohjaamiin treeneihin voit osallistua myös Espoon studiollamme säännöllisin väliajoin koko vuoden ympäri.

Koulutus: Trainer4you, personal trainer, Trainer4you, hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja


ulpu_kuva.jpg

Ulpu puhakka

Personal Trainer ja pienryhmävalmentaja

Ulpu on innostava, kannustava ja tiukka valmentaja, joka uskoo, että monipuolinen liikkuminen, kunnon yöunet ja riittävä ravinto on avain onnellisen kehon löytämiseen.

Ulpu on auktorisoitu personal trainer, sertifioitu TRX ja aerial joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja, tanssija, tanssinopettaja sekä koreografi. Monipuolisuus on yksi Ulpun valttikorteista. Vuosien ammattitanssijan opinnot ja ura tanssijana, koreografina, tanssinopettajana, valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana on muovannut Ulpun katsetta kehon linjauksesta. Tekninen osaaminen ja kehon palikoiden laittaminen paikoilleen, niin että jokainen keho liikkuu kauniisti on Ulpun valmennuksissa uniikkia. Ennen kaikkea Ulpun valmennuksessa korostuu kuitenkin empaattisuus ja positiivinen ote elämään. Valmennuksessa Ulpun tavoitteena on, että asiakas löytää itsestään rohkeamman ja vahvemman ihmisen, joka nauttii treenaamisesta ja on terve, aito oma itsensä.

Lajitausta: kuntosaliharjoittelu, voimaharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, pilates, ryhmäliikunta, suunnistus, tanssi, akrobatia, tankotanssi, jooga, akrobatia

Erikoisosaaminen: kehonhallinta, voiman hankinta, painonhallinta, liikkuvuus, ryhti, motivointi, käsinseisonta, tanssi, kestävyysliikunta

https://www.ulpustudio.com/


kuva Eeva.jpg

Eeva Kantomäki

Eeva on entinen kilpaurheilija. Oman kilpauran päätyttyä 20 ikävuoden jälkeen Eeva siirtyi heti aktiivivalmennuksen pariin, josta muodostuikin nopeasti intohimo. Valmennuskoulutusta ja -kokemusta Eevalla on ehtinyt kertyä 19 vuoden ajalta. Tällä hetkellä Eeva toimii aktiivikilpaurheilijoiden valmentajana pääasiassa pika- ja aitajuoksuissa sekä hyppylajeissa. Eeva haluaa ja osaa auttaa myös muita aktiiviliikkujia pääsemään omiin tavoitteisiinsa ja saamaan liikunnasta sitä iloa ja virtaa, jota se on hänelle itselleen aina tuonut. 

”Eeva on ammattitaitoinen, positiivinen, sitoutunut ja sopivalla tavalla vaativa valmentaja, joka välittää valmennettavistaan kokonaisvaltaisesti. Hän antaa itsestään aina 100%.”
- Kristiina 24v., pituushypyn Suomen mestari

”Eevalla on asiantunteva ja reipas ote, ja hän huomioi hyvin valmennettavan lähtökohdat ja tavoitteet. Hän valmentaa ihmislähtöisesti ja kannustavasti. Treeni on kokonaisvaltaista ja monipuolista, joten Eevan treeneissä ei pääse kyllästymään – aina oppii uutta!”
- Heidi 31v., kuntoilija
https://urheiluvalmennus-eeva-kantomaki.webnode.fi/ravintolamme/

 
 

IMG_0110.jpg

Sanna-Marika Luther

Jooga- ja meditaatio-ohjaaja, personal trainer

Sanna on 39-vuotias yin-jooga ja meditaatio-ohjaaja, jonka intohimona on auttaa asiakasta löytämään syvä yhteys omaan itseensä, sekä opettaa asiakasta kuuntelemaan oman kehon sekä mielen viestejä.
Sannan vahvuus on elämänkokemus, sosiaalisuus ja herkkyys, joista hän ammentaa loputonta elinvoimaa ja iloa arkeen. Ulkomailla eletyt vuodet perheen kanssa ovat opettaneet Sannalle, miten selviytyä hektisistäkin ajanjaksoista hyvinvoivana ja henkisesti vahvana. Tämä viisilapsisen perheen lämminhenkinen äiti on tottunut kovaan työntekoon ja omaa vahvan ymmärryksen siitä, miten haastavaa on tasapainoilla kiireisen arjen ja oman hyvinvoinnin kanssa. Kahdestatoista kotiäitinä vietetystä vuodesta ja syvällä kyteneestä fyysisen ja henkisen tasapainon kaipuusta syntyi kipinä lähteä kouluttautumaan hyvinvointialan ammattilaiseksi.

Personal trainer -koulutus antoi vankan pohjan, josta Sanna lähti sukeltamaan meditaation ja yin-joogan upeaan maailmaan. Tavoitteena on jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon syventäminen joogan saralla. Joogan lisäksi, matkustelua, luonnossa liikkumista ja lukemista rakastava Sanna auttaa sinua keskittymään hetkeen, laskemaan hektisen arjen nostattamia kierroksia, sekä parantamaan hyvinvointiasi yinin tukoksia avaavien asanoiden avulla. Sanna on mukana myös lokakuun My BnB -hyvinvointimatkoilla vastuunaan henkinen
hyvinvointi, läsnäolo ja liikkuvuus.

 

 
Dennis kuva.jpg

Dennis Dahlgren

Personal Trainer ja pienryhmävalmentaja

Dennis on urheilutaustaltaan monipuolinen ja liikunta eri muodoissa on ollut osa hänen elmäänsä aina. Dennisin lajeihin kuuluu nuorena harrastettu jalkapallo, yleisurheilu sekä lähes ammatiksi päätynyt golf, jota hän pelasi akiivisesti kymmenen vuotta. Kilpagolf ajoilta muistoksi jäi muun muassa SM-pronssi. Nykyään Dennisin intohimo on painonnostossa ja crossfitissa, jossa hän pyrkii menestymään myös kilpailutasolla lähitulevaisuudessa. Personal Trainer koulutuksen Dennis on käynyt Personal Trainer Akatemiassa, joka painottaa koulutuksissaan voima-, kestävyys-, liikkuvuus- ja movement-harjoittelua sekä ravinnon ja henkisen hyvinvoinnin tärkeyttä. Koulutukset täyttävät niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin laatustandardit ja vaatimukset (Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY / EHFA Standards). 

Valmentajana Dennis on määrätietoinen, innostava, mutta tarvittaessa vaativa. Dennis pyrkii aina löytämään yksilöllisesti parhaat tavat toimia ja edetä kohti yhteistä uutta tavoitetta. Tärkeä tavoite on myös pitää harjoittelu kiinnostavana ja luoda sopivaa vaihtelua, jotta motivaatio tekemiseen pysyy yllä. 

http://personaltrainerespoo.fi/index.html


 
mattitynja.jpeg

Matti Tynjä

Hyvinvointivalmentaja, personal trainer

Matin urheilu-ura täytti hiljattain 40-vuotta. Vuosiin on mahtunut monipuolista urheilua muun muassa jääkiekon, kestävyysliikunnan (maantiepyöräily), maila- ja pallopelien sekä kuntosalin parissa.

Valmennuksessaan hän hyödyntää hyviksi todennettuja, tutkittuja ja perinteisiä menetelmiä, mutta seuraa aktiivisesti hyvinvointi- ja liikunta-alan kehittymistä sekä trendejä. Uusia harjoitusmuotoja Matti lähtee kokeilemaan ilman ennakkoluuloja asenteella; ”ei voi tietää, jos ei ole kokeillut”.
Ennen siirtymistä hyvinvoinnin pariin, Matti teki pitkän uran kaupan alalla erilaisissa johtotehtävissä. Hänellä on kokemusta mm. strategiatyöstä, konseptien kehittämisestä ja ketjuliiketoiminnasta. Matti yhdistää elämänkokemustaan ja hyvinvointia myös yritysten työhyvinvoinnin kehityshankkeissa. Hän ymmärtää asiakkaiden elämäntilanteita, ja osaa näin ollen auttaa heitä arjen tasapainottamisessa.
Matti on luonteeltaan positiivinen ja sosiaalinen persoona. Hän sitoutuu työhönsä aina intohimoisesti ja antaa sen myös näkyä.

Matin motto; “If it doesn`t challenge You, it doesn´t change You”

 

 
sarin kuva.jpg

Sari Vannas

Kehonhuolto ja Fascia-method

42-vuotias Sari on tehnyt valtaosan elämästään töitä myynnin- ja markkinoinnin parissa. Vuonna 2015 Sari hyppäsi pois tutusta arjesta ja aloitti yrittäjänä tarjoamalla fysioterapeutin palveluja. Sari on koulutukseltaan fysioterapeutti (amk), jolla on seksologian ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erityispätevyys äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Lisäksi Sari on kouluttautunut personal traineriksi ja käynyt lukuisia hyvinvointiin liittyviä lisäkoulutuksia. Sari on vahva ammattilainen ja omaa monipuolisen kokemuksen hyvinvointia edistävästä työstä. Sari on osaava, energinen, avoin, lämmin ja kaikin puolin helposti lähestyttävä valmentaja, jonka ammattitaito tukee asiakkaitamme liikkumaan ja palautumaan terveellisesti.

http://sarivannas.com/